Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website(s) gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Stichting Soester Organisatie voor Evenementen door Scoutinggroepen Tezamen (Stichting S.O.E.S.T.). U dient zich ervan bewust te zijn dat Stichting S.O.E.S.T. niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Stichting S.O.E.S.T. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Verwerkte gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Stichting S.O.E.S.T. of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Stichting S.O.E.S.T. verzamelt en verwerkt gegevens die je actief aan ons verstrekt. Hiervan is alleen sprake als je een account aanmaakt , een bestelling doet of als je een e-mail aan ons stuurt. Wij verzamelen en verwerken de volgende categorie├źn van persoonsgegevens:

  • naam;
  • contactgegevens;
  • overige persoonsgegevens die je kunt invullen als je een account aanmaakt of een bestelling doet (voor het aanmaken van een account of een bestelling doen zijn deze gegevens echter niet allemaal verplicht);

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Stichting S.O.E.S.T. of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Passief verstrekte gegevens.

Passief verstrekte gegevens zijn gegevens die je aan beheerders van websites verstrekt zonder dat je je daar misschien bewust van bent. Wanneer je bijvoorbeeld een van onze websites bezoekt, registreren we een aantal technische gegevens zoals het IP-adres van je computer, het besturingssysteem dat je gebruikt, de internet browser waarmee je surft, de laatste internetpagina die je hebt bezocht voordat je op de website kwam en de pagina’s die je binnen onze website(s) bezoekt.

Het IP-adres wordt geanonimiseerd en door middel van een hashing algoritme los gekoppeld van de oorspronkelijke gegevens. Hiermee krijgen wij inzicht in hoe de website gebruikt wordt en waar wij eventueel verbeteringen aan kunnen brengen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Hiermee kunnen we de website beter laten functioneren en is die gebruiksvriendelijker voor de bezoeker. Een voorbeeld hiervan is dat we inloggegevens opslaan als je de website nog een keer bezoekt of het bijhouden wat er in het winkelmandje zit.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Beveiliging en bewaartermijn

De persoonsgegevens die via deze website worden verzameld zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken.

Stichting S.O.E.S.T. bewaart persoonsgegevens zo lang als je account in stand blijft of zo lang als de wet dat voorschrijft. Stichting S.O.E.S.T. mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Stichting S.O.E.S.T. zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie verzoek reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal Stichting S.O.E.S.T. de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voorzover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten. Stichting S.O.E.S.T. stuurt je na uitvoering van een verzoek tot verwijdering een bevestigingsbericht. Indien Stichting S.O.E.S.T. de betreffende persoonsgegevens (gedeeltelijk) niet heeft verwijderd, stuurt Stichting S.O.E.S.T. de bezoeker een bericht waarin zij toelicht waarom niet (volledig) aan het verzoek kon worden voldaan.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Stichting Soester Organisatie voor Evenementen door Scoutinggroepen Tezamen (Stichting S.O.E.S.T.)
Van Goyenlaan 148
3764 XM Soest

KvK-nummer: 70330581
(IBAN) rekeningnummer: NL67RABO0327318171
BIC: RABONL2U

Voor vragen over Stichting S.O.E.S.T.info@stichting-soest.nl
Voor vragen over de Oranje Vrijmarkt: info@vrijmarkt-soest.nl

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving en toepassing van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).